Tuesday, September 27, 2011

Operatie denver, Operatie Falcon Autumn, NASA en desinformatie

Op het internet wordt momenteel veel gesproken over de situatie in Denver. De elite zou bij elkaar komen uit angst voor Elenin. Agenda’s van politici zouden op mysterieuze wijze leeg blijven. 
 
Uit onderzoek blijkt dat er in feite niets opvallends aan de hand is. Wel wordt er veel desinformatie verspreid middels vervalste rapporten. De feitelijkheden op een rij.

In Denver in de Amerikaanse staat Colorado is een grootschalige anti-terrorisme-oefening achter de rug. Bij Operation Mountain Guardian waren maar liefst 81 agentschappen betrokken. De oefening is gefinancierd door het Federaal Bureau voor Rampenbestrijding FEMA van het Departement voor Binnenlandse Veiligheid.


In Nederland vindt van 26 september tot en met 7 oktober Falcon Autumn plaats, één van de grootste militaire oefeningen in decennia op eigen bodem. Hierbij worden 2.500 militairen ingezet, zo’n 300 voertuigen en 15 gevechts- en transporthelikopters.



Het gaat om een gewone oefening, maar om op transport, huur van oefenterreinen en buitenlandtoelages te besparen, is er voor gekozen om zo’n grootschalige oefening in Nederland te houden. De militairen verplaatsen zich binnen een brede strook grofweg van Arnhem naar Groningen, zowel over de weg als door de lucht.

Momenteel houdt de NASA in Denver presentaties over het internationale ruimtestation ISS en ruimteonderzoek. Van 21 tot en met 27 september geven astronauten en ingenieurs presentaties op scholen en universiteiten.


Op 27 september komt president Barack Obama aan in Denver om te spreken over de economie. Volgens een woordvoerder van het Witte Huis doet hij diverse steden langs de westkust aan tijdens zijn tour.


Agenda
Er wordt gezegd dat de agenda van de Verenigde Naties van 23 september tot 10 oktober leeg blijft. Wanneer het programma van de VN wordt bekeken kan enkel worden geconcludeerd dat tussen genoemde data geen bijzondere zaken op het programma staan, maar niet dat de ‘agenda leeg blijft’. Daarnaast is het Britse parlement van 15 september tot en met 10 oktober met reces. Aangezien het Britse parlement 10 keer per jaar met reces gaat is hier weinig opzienbarends aan de hand.


Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden en de Amerikaanse Senaat houden van 26 september tot en met 2 oktober geen zittingen. Beide bestuursorganen gaan meer dan 10 keer per jaar met reces dus ook hier is het niet echt mysterieus te noemen dat dit gebeurt.


Daarnaast zou de agenda van diverse politiek leiders rond deze dagen leeg blijven. Zo zou de Duitse president na 25 september geen afspraken hebben staan. Zijn agenda laat echter zien dat hij wel degelijk afspraken heeft staan op de dagen na de genoemde datum.

Ook leden van het Britse Koninklijk Huis, koningin Beatrix en Bondskanselier Angela Merkel zouden geen afspraken hebben staan na 25 september, maar dit blijkt onjuist en ongegrond.



Shills
Sommigen wijzen op een uitlijning met Elenin op 27 september aanstaande, vier dagen na de grootschalige ‘oefening’ in Denver. Op die dag staan de Zon, Mercurius en de Aarde op één lijn. Venus valt buiten de uitlijning. De ontdekker van komeet Elenin laat met behulp van grafieken zien dat geen enkele grote aardbeving kan worden gerelateerd aan Elenin. Het is voor een komeet met een kern van vier kilometer dan ook uitgesloten invloed uit te kunnen oefenen op de Aarde.

Tot besluit beweert shill Sorcha Faal dat president Barack Obama in Denver zal zijn om een DEFCON 1 ‘cocked pistol’ oefening te overzien. Al lange tijd is bekend dat zij wordt ingezet om de ontwakende massa te misleiden en in angst te houden, maar toch baseren verschillende mensen zoals bijvoorbeeld Benjamin Fulford zich voor hun onderzoek op haar fabels. Hij valt echter steeds vaker door de mand.
Ook shill Paul W. Kincaid gaat hier op in door te stellen dat 13 krachtige ondergrondse explosies zijn gevoeld in de Verenigde Staten en dat dit te maken zou hebben met militaire ondergrondse bases. Nogmaals is deze informatie gebaseerd op de hersenspinsels van welbekende desinformanten die trachten de ontwakende massa in angst vast te houden.


Mettertijd is een erg effectief programma ontwikkeld om informatie weg te houden bij het publiek. Het wordt Project Dove genoemd, een complexe serie van desinformatie-operaties door alle militaire inlichtingendiensten om het publiek te misleiden. Enerzijds een project voor de onwetende massa, anderzijds een project voor de ontwakende mensen.

Nu de trilling op Aarde steeds hoger wordt als gevolg van de toenemende instroom hoogenergetische deeltjes uit de fotonengordel gaat creatie niet alleen steeds sneller, maar worden manifestaties ook steeds krachtiger. Je bent zelf de schepper van je eigen realiteit. Als je bang bent voor iets zal dit versterkt worden en zich manifesteren in je eigen realiteit. Energie volgt gedachte. Zet je daarentegen je veld open en ben je tegelijkertijd sterk geaard, dan sta je in verbinding met de universele waarheid.
Terwijl de chaos wereldwijd om zich heen lijkt te grijpen is het van groot belang om de energie bij jezelf te houden en je niet af te laten leiden van je doel: Ascentie. Een proces dat niet voor niets ook wel thuiskomen wordt genoemd. Hoe ziet jouw thuis eruit?



No comments:

Post a Comment