Saturday, May 19, 2012

Rothschild-familie
De machtigste familie van deze elite zijn de Rothschilds. Hun rijkdom hebben ze opgebouwd via hun banken en hun geldsysteem. Deze familie zit achter alle belangrijke conflicten, oorlogen en revoluties van de laatste twee eeuwen.

Enkele cijfers over deze Rothschild-familie: hun globaal vermogen wordt geschat op 490.000 triljoen dollar, wanneer we hier de ‘nullen’ in plaatsen, 
komt dit getal tevoorschijn.. US$ 490.000.000.000.000.000 dollar rijk.

Als we elementaire wiskundige kennis toepassen, leert ons dat er met  7.000.000.000 (miljard) mensen op deze aarde, voor ieder mens een kleine US$ 70 miljoen dollar beschikbaar is..!  Bij het contempleren van deze cijfers keert de maag van al wie nog een greintje rechtvaardigheidsgevoel heeft : elk van de 35.000 kinderen die iedere dag wereldwijd sterven van honger, dorst & ziekte verlaten deze aarde als potentiĆ«le multimiljonair. 

Dit is geen complottheorie. Dit zijn feiten en cijfers die aantonen dat het waar is : het lot van 7 miljard wordt bepaald door enkele duizenden, die alle macht en alle rijkdom hebben. Deze toestand is er niet ‘per toeval’ gekomen of omdat zij gewoon handige zakenmannen zijn maar omdat ze daartoe achter de schermen hebben besloten en dit plan vanuit hun machtspositie uitvoeren. Zolang wij als mensheid hiervoor blind blijven en dit aanvaarden walsen we verder richting afgrond.

No comments:

Post a Comment