Thursday, June 21, 2012

ERWIN LENSINK NOG STEEDS NIET VRIJ!


 


Al bijna twee jaar is Erwin Lensink GEGIJZELD voor het gooien van een waxinelichthouder tegen de gepantserde gouden koets (u weet wel, die koets die via afpersing van het Amsterdamse volk verkregen is). De hoofdreden voor zijn gijzeling is het hebben van een mening die niet conform de gewenste gedachtegang van de onderdrukker is. Door de gerechterlijke macht wordt dit ook wel ‘waanstoornis’ genoemd! Staat Micha Kat hetzelfde lot te wachten?
 

Vorige jaar september kopte de NOS (Nederlandse Omroep voor Staatspropaganda), het meest waardeloze medium waar China nog jaloers op zou zijn geweest, met het volgende artikel over Erwin Lensink “Geen cel voor gooier waxinehouder”. Geen cel voor gooier waxinehouder??? De beste man zit nu al bijna twee jaar achter slot en grendel! De gevestigde media is plotseling erg stil rondom Erwin Lensink. Een gruwelijk lange vrijheidsberoving van bijna twee jaar, vanwege een onschuldige daad. Dit was slechts burgerlijke ongehoorzaamheid om zodoende een statement te maken, Erwin zag geen andere optie meer in dit door en door corrupte land waar de “goeden” vast worden gezet en de “slechten” overal mee weg komen (tevens het bewijs van corruptie). Als je kritisch bent op het koningshuis of de staat dien je voor gek verklaard te worden, zodat ze je kunnen gijzelen en je als een “kakkerlak” kunnen behandelen. De bevolking lijkt steeds verontwaardigder te zijn en voelt dat er op grote schaal klassejustitie wordt toegepast. De bevolking is eindelijk weer in staat om verder te kijken dan de “brood en spelen” neus lang is.

De aanklacht van Erwin Lensink tegen het koningshuis diende als volgt:
Aanklacht 14 april 2010 zoals ingediend door Erwin Lensink bij de politie in Lichtenvoorde :
1. Koning Willem I heeft zichzelf tot absoluut soeverein vorst benoemd (dictator)
2. Wilhelmina is of was geen dochter van Willem III en daarmee geen wettige en rechtmatige efgenaam voor de troonopvolging
3. Bernhard Zur Lippe Biesterfeld heeft hoogverraad gepleegd van de Nederlandse Strijdkrachten voor aanvang van de Tweede Wereldoorlog (onder meer directe familieleden als mijn grootvader op de Grebbe)
Lees hier de volledige aanklacht

Waanstoornis

Na onderzoek bij het Pieter Baan Centrum, dat Erwin verplicht moest ondergaan, stelde de psychiater een aantal dingen vast. Erwin lijdt aan een waanstoornis en heeft geen inzicht in zijn ziekte. Volgens de psychiater van het Openbaar Ministerie is een jaar te kort om de stoornis te behandelen. (bron: NOS Staatspropaganda)

Erwin Lensink, die dus nog steeds vast zit voor zijn gruwelijke daad voor het gooien van waxinehouder met het gewicht van 2 pakjes shag, is vervolgens nog steeds in afwachting van de tweede gruwelijke straf genaamd, de psychiatrie. Dat wisten we dus al na de uitspraak van september vorig jaar. Zie onderstaande video waarin de betreffende rechter de uitspraak doet (signaleert u bij deze rechter ook ECHTE psychologische afwijkingen? ):



Erwin wacht dus nog steeds psychische behandeling voor zijn achtervolgingswaan, psychose, complotdenken, zelfstandig nadenken en niet blindelings afgaan op wat de gevestigde orde door uw strot probeert te rammen (Brainwash, EU, ESM verdrag, u weet wel..). Zo zijn er hier dus lezers bij klokkenluideronline die dus hetzelfde lot staat te wachten. Beste lezers, onthoud nu eens goed dat het koningshuis door de geschiedenis heen fantastisch werk heeft geleverd voor de vrijheid van de mensheid en de wereld. Al jullie complotters over Bilderbergconferenties en geheime agenda’s en al dat soort zaken, laat de koninklijke familie toch eens met rust, en laat haar deze opdrachten gewoon in stilte uitvoeren, zo niet, dan zijn wij genoodzaakt uw IP adres door te geven aan de AIVD zodat u ook hetzelfde lot staat te wachten als Erwin Lensink. Zijn jullie nu verdomme helemaal belazerd, 1 RIJK , 1 VOLK , 1 MONARCHIE!!

Deze kennis van Erwin is een waanidee dus zie deze video als amusement:



Voelt u ook de behoefte Erwin Lensink te steunen dan kunt een kaartje of brief sturen naar onderstaand adres: 

Erwin Lensink
Reg.nr. 2022645
PI Grave, (Bc-oost-cel 1) locatie Oosterhoek,
Postadres: Muntlaan 1, 5361 ME Grave
Postbus 250, 5360 AG Grave 


Later meer over Hans T., de twitteraar die ook de psychiatrie in gesmeten werd vanwege kritiek op het koningshuis!


No comments:

Post a Comment